Relaksacijski CD, Glasba za meditacijo z avdio tehnologijo Hemi-Sync®

Poleg običajne uporabe, kot dodatek za relaksacijo in glasba za meditacijo, imajo posnetki pozitivni vpliv na zdravje in duhovno rast. Za tiste, ki iščejo duhovno pot se zdaj ponuja možnost vstopa v spremenjena stanja zavesti, saj posebni posnetki omogočajo trening stanja uma za zunajtelesno izkušnjo in doživetje zapuščanja telesa.

Kako se relaksacijski CD s HemiSync® razlikuje od standardnih relaksacijskih posnetkov? Zakaj je ta meditativna glasba tako posebna?

V posnetkih je vključena avdio tehnologija Hemi-Sync®. Gre za skupek signalov, ki jih pri običajnem poslušanju ne zaznate, vendar možgani te signale zaznajo in se po njih ravnajo. Posledica tega je uskladitev celotnih možganov s stanjem znanega kot sinhronizacija možganskih hemisfer. V tem stanju leva in desna možganska hemisfera delujeta skupaj v sinhroniziranem stanju in ustvarjata izostren koherentni um, kar je optimalno stanje za izboljšanje človeškega vedenja.

Spremenjena stanja zavesti, Zunajtelesna izkušnja

Izostren um lahko uporabljate za pozitivne spremembe v človeškem mišljenju in obnašanju. Načinov uporabe je cela vrsta, kot primer navajamo reševanje motenj v pozornosti, obvladovanje stresa, izboljšanje in poglobitev spanca, zvišanje zbranosti pri učenju, pomoč pri ustvarjalnih sposobnostih, sprememba vzorcev obnašanja, globoka relaksacija, poglabljanje meditacije in doseganje spremenjenih stanj zavesti, ko dojemanje prehaja v druge realnosti. Posebni posnetki s Hemi-Sync® vas potem vodijo v trening stanj ugodnih za zapuščanje telesa in ponudijo možnost uresničitve zunajtelesnih izkušenj. Angleško se to stanje imenuje OBE, ali OoBE - Out of Body Experience.

Patentirano metodo Hemi-Sync® je izumil Robert Monroe, avtor knjig Journeys Out of the Body, Far Journeys in Ultimate Journey. Ta avdio tehnologija je mednarodno priznana, znanstveno potrjena in je bila izpopolnjena z več kot petdesetletnim raziskovanjem in razvojem.

Če ste našli našo trgovino, so vam te teme najbrž blizu in zdaj lahko kupite te izredne relaksacijske CD-je in meditativno glasbo, preizkusite spremenjeno stanje zavesti ali poskusite doživeti zunajtelesno izkušnjo, s pomočjo tehnologije HemiSync®.

Posnetki in CD s Hemi-Sync® so razdeljeni v nekaj kategorij:

  • Metamusic® - relaksacijski CD, glasba za meditacijo, razširjena stanja zavesti, vsi CD-ji vsebujejo glasbo in so brez verbalnega vodenja.
  • Human Plus® - alternativni način reševanja težav in spodbujanje zdravja, duhovna rast, tematsko usmerjeni naslovi z angleškim verbalnim vodenjem.
  • Mind Food® - duhovna rast, reševanje težav, sprememba obnašanja, tematsko usmerjeni naslovi za razvoj osebnosti, večinoma z angleškim verbalnim vodenjem, nekateri CD-ji so brez govorjenega vodenja.
  • Gateway Experience® - s poudarkom na metodah zapuščanja telesa, spremenjena stanja zavesti, zunajtelesna izkušnja, angleško verbalno vodenje.

To besedilo smo prevedli v vaš jezik, vendar poudarjamo, da, če obstaja na CD-ju verbalno vodenje, je le-to vedno v angleščini!

Večina strani trgovine je v angleščini, vendar si besedilo lahko prevedete v svoj materni jezik s pomočjo Googla, če uporabite orodje za prevajanje.

Če imate nameščeno vrstico Google toolbar, zadostuje da potrdite gumb „Prevedi“ in Google vam bo stran prevedel v vaš jezik. Če nimate nameščene vrstice, si jo prosim namestite, ali prevajanje uporabite na domači strani Google.com.

Opozorila in zavračanje odgovornosti

Čeprav mnogo naših izdelkov prispeva k dobremu zdravstvenemu stanju, niso namenjeni za nadomeščanje zdravniške diagnoze in zdravljenja. NE POSLUŠAJTE Hemi-Sync® med vožnjo avtomobila, med upravljanjem s težkimi stroji ali drugimi napravami, ki lahko vplivajo na delovanje možganskih valov. Če ste nagnjeni k napadom, poškodbam sluha ali škodljivim psihičnim stanjem, NE POSLUŠAJTE Hemi-Sync® brez predhodnega posvetovanja z vašim zdravnikom. V primeru, da doživite neobičajno fizično ali psihično nelagodje, takoj prenehajte z uporabo. NE PREDVAJAJTE izdelkov Hemi-Sync® na napravah, ki uporabljajo Dolby® ali druge sisteme za reduciranje šumov. V nasprotnem primeru se zniža efektivnost signala Hemi-Sync®.

Želimo vam mnogo lepih doživetij pri poslušanju glasbe za meditacijo in verjamemo, da vam bodo, tako relaksacijski CD, kot tudi tematsko usmerjeni posnetki za zunajtelesno izkušnjo in spremenjeno stanje zavesti s tehnologijo HemiSync® pomagali dvigniti kvaliteto življenja na mnogih področjih in v izdatni meri pomagali pri vaši duhovni rasti.

Meditativna glasba
Meditativna glasba - Deep Journeys
CD za meditacijo - The Journey Home
Glasba meditativna - Chakra Journey
Globoka meditacija - Spirit Gathering
Meditativna glasba